Largoni parregullsitë në fytyrë dhe poshtë syve

Shtrohet pyetja, pse një qasje e tillë?

Në fakt, aplikimi i korrektorit në këtë mënyrë të përdredhur krijon bazën e përsosur për hijen dhe ju merrni një pamje më të tendosur rreth zonës së syve, transmeton Telegrafi.

Truku i aplikimit të korrektorit është bërë viral në platformën TikTok, kështu që për shembull, videoja e përdorueses Serena Lakkiss pati  miliona shikime.

Ajo gjithashtu pohon se pa dyshim që gabimisht e ka aplikuar korrektorin gjatë gjithë kohës, sepse tani grimi i saj duket shumë më mirë – edhe pse gjithmonë është përpjekur të aplikojë produktet bazë në mënyrën sa më profesionale.

 Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Pas videos së saj, të tjera të interesuara filluan ta ndiqnin, për t’u bindur për besueshmërinë e këtij truku.

Në videon e mëposhtme, një tjetër përdoruese e këtij rrjeti social, ka përsëritur procedurën e vendosjes së korrektorit në formën e syzeve të vizatuar dhe ka mbetur plotësisht i kënaqur.

 Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

/Telegrafi/