Nënkryetari i OBRM-PDUKM, Aleksandar Nikolloski, sot gjatë një vizite në Gjorçe Petrov, duke u përgjigjur pyetjeve të gazetave se cili është komenti i tij për njoftimet e Ali Ahmetit se BDI po bëhet një parti e gjelbër, tha se në mungesë të projekteve dhe ideve, koalicioni qeverisës LSDM – BDI merret me mjetet e PR, si dhe se BDI po kthehet në rrënjët e saj, domethënë, siç theksoi ai, BDI dhe kështu filloi në 2001 si një parti e gjelbër nga malet dhe kodrat e Maqedonisë.

“Është e qartë se në mungesë të ideve të reja të koalicionit qeverisës LSDM – BDI e vetmja gjë që ata bëjnë janë mjetet PR, gjegjësisht udhëheqin për tre ditë në stilin e atyre fushatave të famshme të ndërmarrjeve të mëdha shumëkombëshe kur ata shpallin diçka, kur të gjithë presin se çfarë do të jetë, a nuk ishin vendosur tabela pa tekst në qytet vetëm me një ngjyrë të caktuar, dhe atëherë kishte një fjalë, etj. Këshilla të shikuara, asnjë fjalë tjetër përveç këshillave. Këshilla që shihen që nuk i kalojnë votuesit”, thotë Nikolloski.

Reklama
Reklama

Sipas Nikolloskit, është e qartë se BDI nuk ka më ide të reja për t’u ofruar qytetarëve, të zhytur në problemet e veta, krimin dhe korrupsionin.

“Së dyti, BDI po kthehet në rrënjët e saj, domethënë ata filluan diku në vitin 2001 pikërisht si një parti e gjelbër nga malet dhe kodrat e Maqedonisë, kështu që padyshim që po kthehen në rrënjët e tyre”, tha Nikolloski./Telegrafi/