Thuhet se buzëqeshja është dritarja për shpirtin tuaj – dhe duket se në Hollywood, madje edhe anëtarët e familjes mbretërore e marrin alegorinë mjaft seriozisht.

Reklama

Nga Kylie Jenner te Chrissy Teigen, disa nga personazhet tona të preferuara kanë pësuar transformime të mëdha të dhëmbëve, duke zgjedhur dhëmbësh të drejtë, të ndritshëm verbërisht – dhe ndryshimi i përgjithshëm që mund të bëjë në fytyrë është vërtet jashtëzakonshme.

Thjesht, nuk e quajnë atë një ‘buzëqeshje Hollywoodi’ për asgjë.

Ndërsa disa nga vajzat e famshme shkuan për një set krejt të ri, të tjerat i mbajtën gjërat pak më delikate – edhe Kate Middleton kishte një transformim të buzëqeshjes përpara dasmës së saj me Princin William .

Reklama

Për t’ju rifreskuar kujtesën, ne po ju sjellim disa nga transformimet më madhore:

Reklama

Millie Bobby Brown

Cardi B

Demi Lovato

Megan Fox

Miley Cyrus

Lindsay Lohan

Kate Middleton

Kylie Jenner

Hilary Duff

Gwen Stefani

Victoria Beckham

Chrissy Teigen

Demi Moore

Jordyn Woods

/Telegrafi/