Shumë prej nesh kanë shkuar te makina e gabuar në një parking dhe për ta kuptuar vetëm atje, pasi çelësi “refuzonte” të funksionojë.

Dhe me kaq shumë Tesla tani në rrugë dhe kaq pak zgjedhje ngjyrash dhe lloje rrotash për t’i dalluar ato, një EV si Modeli 3 është një kandidat kryesor për atë lloj përzierjeje, përcjell Telegrafi.

Por ajo që ka bërë një pronar i Tesla-s është pak më e veçantë.

Ai thuhet se “zhbllokoi” makinën e gabuar dhe arriti të ecte me të disa kilometra.

Rajesh Randev tha për Global News të Kanadasë se komedia e gabimeve filloi kur ai shkoi të hipte në makinën e tij dhe e gjeti atë të parkuar pranë një modeli tjetër 3 me të njëjtën ngjyrë.

Reklama
Reklama

Randev pretendon se ai ishte me nxitim për të marrë fëmijët e tij nga shkolla dhe arriti të hapte derën e Tesla-s së gabuar duke përdorur aplikacionin e tij të telefonit të tij.

Ai hipi në EV dhe u largua, por filloi të dyshonte se diçka nuk shkonte kur vuri re një çarje në xhamin e përparmë që nuk e mbante mend ta kishte parë më parë në makinën e tij dhe vuri re se karikuesi i telefonit të tij nuk ishte aty ku e kishte lënë.

Më pas, “hajni aksidental” mori një mesazh nga një numër që ai nuk e njihte.

Reklama

Randev vazhdoi në shkollë për të marrë fëmijët e tij dhe më pas u kthye për t’ia kthyer makinën pronarit të saj të ligjshëm.

Reklama

“Ne të dy qeshnim dhe unë thirra policinë gjithashtu”, ka thënë Randev. /Telegrafi/