Sezoni i ri i modës kërkon ndryshime, gjë që Katie me kënaqësi të madhe e përqafoi me stilin e saj të ri të flokëve

Ajo lozi me një stil të sigurt që u përshtatet të gjithave në mënyrë të shkëlqyeshme, por megjithatë ajo bëri një ndryshim të guximshëm: lobi klasik i përshtatej në mënyrë të përkryer stilit të saj jo modest, transmeton Telegrafi.

Lobi i prerë me shtresa, qoftë i drejtë apo i dredhur, është shumë mirënjohës për mirëmbajtjen dhe është zgjedhja e përsosur për vjeshtë, pavarësisht nëse e lini të tundet lirshëm apo e mbani nën kapelë.

Katie vendosi ta mbante këtë stil flokësh krejtësisht të drejtë dhe në variante me tallaze, në një version të valëzuar dhe voluminoz.

Lobi është ideal për këdo që dëshiron një stil modern të flokëve pa pasur shumë punë rreth tij në të njëjtën kohë.

Bonus: Është mjaft i gjatë për ta lidhur atë në një bisht ose një gërshet të çrregullt dhe t’i jepni vetes një dukje të freskët me ndryshime minimale.

/Telegrafi/