Ja kur duket se para-porositë PS5 do të hapen

Lojtarët në të gjithë botën janë duke pritur me padurim që t’a kenë në dorë PS5.

Dhe së fundmi Sony-t në të vërtetë i është dashur të dyfishojë prodhimin për shkak të kërkesës së madhe nga shumë njerëz, transmeton Telegrafi.

Ndërkohë, derisa ne dimë gjithçka tjetër në lidhje me PS5 tani, data që ajo do të jetë në dispozicion për para-porosinë nuk është një prej tyre.

Sidoqoftë, duket se sapo ka ndryshuar në mënyrë dramatike, ku zbulohet data saktësisht kur fillojnë para-porositë e PlayStation 5.

Siç mund të shihet nga Tweet më sipër, para-porositë e PS5 do të hapen më 9 shtator 2020.

Por deri më tani, as data dhe as çmimi i PS5 nuk janë zyrtare ndërkohë që të gjitha thashethemet e fundit tregojnë për një lançim nga mesi deri në fund të nëntorit 2020 për tastierën PS5. /Telegrafi/