Frizurat të cilat duhet patjetër t’i provoni edhe ju!

Dy trendë kryesorë këtë sezon janë gjithsesi gërshetat, të cilat mund t’i bartni në aq shumë mënyra, ndërsa karficat për flokë janë ato të cilat do të mundësojnë që ato në çdo moment të dukeni interesante, transmeton Telegrafi.

Gërshetat duken femërore dhe shumë interesante.

Mund t’i bëni anash apo t’i kushtoni pak më shumë kohë dhe të bëni vepër të vogël artistike nga flokët.

Trendi për të cilin të gjithë janë çmendur gjithsesi janë karficat për flokë, që në treg vërtet ka formash dhe madhësish të ndryshme. Nga ato me inxhi deri te zirkonët zbukurues.

Pjesa më e mirë është që me ndihmën e tyre nuk do të duhet shumë kohë për rregullim të flokëve. Vendosni disa karfica dhe në çast do të keni frizurë simpatike.

Me aksesorin e këtillë mund të lozni dhe gjithmonë të kini dukje interesantetë cilën të gjithë do ta vënë re.

Po ju sjellim disa fotografi të cilat mund t’ju shërbejnë si inspirim.

View this post on Instagram

A post shared by KELA Hair Jewellery (@kela_official) on Jun 16, 2019 at 4:04am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Lusso CA| Womens Fashion (@lusso_ca) on Jul 5, 2019 at 7:42am PDT

View this post on Instagram

A post shared by BRAIDS | UPDOS | INSPIRATION (@beyondtheponytail) on Jul 3, 2019 at 3:37pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by HairbyAngelagh (@hairbyangelagh) on Jul 5, 2019 at 6:34am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Kaylah Rosen 🌹 (@kaylahs_kreations) on Jul 4, 2019 at 5:37pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by White & Ivory bridal Studio (@whiteandivorybridal) on Jul 5, 2019 at 4:46am PDT

/Telegrafi/