Raportuesja në largim e PE-së për Kosovën Ulrike Lunacek dhe pasuesi i saj i ri Igor Soltes mbajnë konferencë për media.

Lunacek dje është takuar me përfaqësuesit e institucioneve të Kosovës, të cilët kanë vlerësuar kontributin e saj për Kosovën.

Pas Lunaçek, ky është raportuesi i ri për Kosovën (Foto) Pas Lunaçek, ky është raportuesi i ri për Kosovën (Foto)

Konferenca mbahet në Qendrën e informacionit dhe kulturës.