E tëra që ju nevojitet, është pastë e zakonshme dhëmbësh.

Ka produkte të ndryshme kozmetike, për të hequr ngjyrën e thonjve.

Por, si t’i ja bëni në raste, kur duhet të hiqni urgjent ngjyrën e thonjve, nëse nuk keni pastrues në afërsi.

Së pari, lyeni thonjtë me krem të yndyrshëm.

Më pas, vëni në një enë pak ujë, pastën për pastrimin e dhëmbëve, si dhe shtrydhni limon, për më shumë shkëlqim.

Përzieni masën dhe fillon ta fërkoni me të thonjtë e lyer, transmeton Telegrafi.