0Shares

Në mes të peizazheve të brishta dhe fushave bujqësore, kodrat e Oregonit konsiderohen mrekulli gjeologjike. Nëntë milje në veri-perëndim të Mitchellit në Oregon, ndodhen kodrat shumëngjyrëshe, të cilat mund të quhen magji natyrore.

Emri i tyre rrjedh nga nuancat e ndryshme, të cilat janë krijuar përgjatë epokave të lashta. Përgjatë viteve, kjo zonë ka qenë vend studimi për shumë shkencëtarë dhe eksplorues nga mbarë bota.

Për të mësuar se çfarë kanë gjetur ata shkencëtarë dhe eksplorues në këtë vend, iu ftojmë ta ndiqni storjen e mëposhtme. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)