Më 1 korrik do të kishte qenë ditëlindja e 59-të e Princeshës Diana.

Edhe pse ajo për fat të keq nuk është më me ne, trashëgimia e saj vazhdon përmes djemve të saj, Princi William dhe Princi Harry dhe të tjerët të panumërta që ajo i frymëzoi me ngrohtësinë dhe mirësinë e saj.

Ndërsa shohim veshjet dhe fotografitë më të bukura të Dianës, ne shpesh pyesim veten se si do të dukej ajo nëse do të ishte akoma gjallë. Nuk ka dyshim që ajo do të ishte po aq e bukur sa e kujtojmë.

Imagjinata mund të shkojë larg, por një artist në YouTube ka përdorur një magji digjitale për të na dhënë një ide më të saktë se si do të dukej Diana sot. Shikoni rezultatet bindëse:

Ky është një supozim mjaft i mirë se si pamja e Dianës do të kishte ndryshuar me kalimin e viteve.

Sigurisht, rrudhat dhe thinjat mund të kenë dalë, por ajo do t’i kishte mbuluar ato me po aq hir sa zonjat tona të preferuara që përqafojnë plakjen natyrisht dhe ajo do të kishte ruajtur shkëlqimin e saj të mrekullueshëm gjithmonë. /Telegrafi/