Nuk ke kurrfarë ideje për rregullim flokësh? Provo ndonjë nga këta trendë dhe stile interesante me shami

Shamitë vërtet janë pjesë shumëfunksionale. Mund ta bartësh në aq mënyra sa të ta dojë qejfi! – transmeton Telegrafi.

Pa marrë parasysh a e bart në mënyrë klasike përreth qafës, e lidh rreth dorës, çantës apo madje rreth nyellit të këmbës, gjithmonë ngre çdo kombinim mode.

A ke provuar ndonjëherë të përshtatësh shaminë me stilin e flokëve?

Këtu i ke gjithashtu mundësitë të hapura, ndërkaq ne për ju kemi ndarë disa ide të cilat na kanë pëlqyer shumë.

View this post on Instagram

A post shared by Joe Eisenmenger (@josiebraid) on Jul 26, 2018 at 9:35pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Cher (@mon__cheri) on Aug 29, 2018 at 8:55pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Jena Antos (@jena89) on Aug 24, 2018 at 7:45am PDT

View this post on Instagram

A post shared by The Braid Specialist (@canyoubraidit) on Aug 27, 2018 at 5:52pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Crowned Free (@crownedfree) on Aug 20, 2018 at 5:34am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Minque Salon (@minquesalon) on Aug 28, 2018 at 6:51pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by COCO MARA – Scarf Collection (@cocomara_) on Apr 10, 2019 at 4:01am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Danni (Chick) Chandler (@dannichick34) on Apr 9, 2019 at 5:13am PDT

View this post on Instagram

A post shared by H A I R S T Y L I S T (@hairbyshaunak) on Aug 28, 2018 at 7:07am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Kelsey Mossè | Makeup Artist (@mascara.and.mimosas) on Oct 21, 2018 at 8:53am PDT

/Telegrafi/