LAJMI I FUNDIT:

Këto janë tipet e banesave në kompleksin Linda që mund t’i plotësojnë kërkesat e gjithsecilit

Këto janë tipet e banesave në kompleksin Linda që mund t’i plotësojnë kërkesat e gjithsecilit

Procesi i zgjedhjes së banesës asnjëherë nuk është i lehtë dhe gjithmonë kërkon një analizë e hulumtim se cili tip i banesës është ideali për ju.

Në kompleksin Linda që gjendet në Fushë Kosovë, ofrohen tipe të ndryshme të banesave të cilat i plotësojnë kërkesat e gjithsecilit.

Më poshtë ne po jua sjellim vetëm disa prej tipeve të banesave të këtij kompleksi, ndërkaq juve ju mbetet vetëm ta zgjedhni banesën ideale për ju dhe ta kontaktoni kompleksin për ta parë edhe nga afër!

TIPI A1  përmban:

– Parahyrja
– Qëndrim ditor
– Kuzhina
– Korridori
– Utiliti
– Dhoma 1
– Dhoma 2
– Dhoma 3
– Banjo 1
– Depo
– Terasa

KATI 1 – 8

TIPI A2  përmban:

– Parahyrja
– Qëndrim ditor
– Kuzhina
– Korridori
– Dhoma 1
– Dhoma 2
– Banjo 1
– Depo
– Terasa

KATI 1 – 8

TIPI A3 përmban:

– Parahyrja
– Qëndrim ditor
– Kuzhina
– Korridori
– Dhoma 1
– Dhoma 2
– Banjo 1
– Depo
– Terasa

KATI 1 – 8

TIPI A4 përmban:

– Parahyrja
– Qëndrim ditor
– Kuzhina
– Dhoma 1
– Dhoma 2
– Dhoma 3
– Banjo 1
– Depo
– Terasa

KATI 1 – 8

TIPI A5 përmban:

– Parahyjra
– Qëndrim ditor
– Kuzhina
– Korridori
– Dhoma 1
– Dhoma 2
– Dhoma 3
– Banjo 1
– Depo
– Terasa

KATI 1 – 8

TIPI A6 përmban:

– Parahyrja
– Qëndrim ditor
– Kuzhina
– Korridori
– Dhoma 1
– Dhoma 2
– Dhoma 3
– WC
– Banjo
– Depo
– Terasa

Dhe shumë e shumë tipa tjera të banesave varësisht kërkesave tuaja në kompleksin Linda.

Kompleksi Linda me synim kryesor mirëqenien e banorëve dhe jetesën sa më të mirë për ta, me standarde të larta të ndërtimit, duke ofruar hapësira gjelbëruese, kënde të lojërave, hapësira për komunitetin, mjekun e lagjes, qëndrimin ditor të fëmijës suaj, lokacion shumë të përshtatshëm me qasje të lehtë në qendër të qytetit me magjistralet që lidhen në Pejë dhe Ferizaj.
Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në: 

0800 77 770 (pa pageseë) dhe +383 49 777 127+383 43 989 111+383 44 976 777
info@altradecenter.com
altradecenter.com 

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Epidamn
Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate EXPO
Telegrafi Jobs - mundësi të shumta pune në Kosovë - APLIKO TANI!

Telegrafi Jobs - mundësi të shumta pune në Kosovë - APLIKO TANI!

Telegrafi Jobs
INSTAT: Shqiptarët, pagat më të ulëta - punojnë me orë më të zgjatura se Evropa dhe rajoni

INSTAT: Shqiptarët, pagat më të ulëta - punojnë me orë më të zgjatura se Evropa dhe rajoni

Ekonomi
Evapify - kompania lider në teknologjinë e vapes dhe produkteve alternative të nikotinës

Evapify - kompania lider në teknologjinë e vapes dhe produkteve alternative të nikotinës

Crystal Evapify
Subvencione nga qeveria për pompat termike - zgjidhni ECOTEK për ngrohjen e shtëpisë tuaj

Subvencione nga qeveria për pompat termike - zgjidhni ECOTEK për ngrohjen e shtëpisë tuaj

ECO TEK
Kalo në kategori