Astrologët pajtohen se janë të ngathët dhe të paimagjinatë

Më saktë, ata kanë potencialin të bëhen shumë të mirë, por për këtë kanë nevojë edhe për partner shumë të durueshëm që nuk do t’i gjykojë.

Astrologët pohojnë se yjet ndikojnë në gjithçka, përfshirë cilësinë e jetës së dashurisë. Sipas tyre, kjo shenjë është veçanërisht e dobët në shtrat.

Bëhet fjalë, për habinë e shumë njerëzve, për luanët, transmeton Telegrafi.

Luanët për nga natyra janë plot vetëbesim dhe madje pak mendjemëdhenj, por siç thonë yjet, janë më të dobëtit në shtrat.

Më saktë, ata kanë potencialin të bëhen shumë të mirë, por për këtë kanë nevojë edhe për një partner shumë të durueshëm që nuk do t’i gjykojë.

Pra, mos e fajësoni nëse ndonjëherë ai nuk është i gatshëm të provojë gjëra të reja, nëse i pëlqejnë ato shprehi të rrënjosura dhe bie në gjumë menjëherë pas seksit. Nuk bëhet fjalë për partnerin, por për ata.

Por sapo të pushojnë dhe të fitojnë sigurinë e nevojshme, Luanët mund të bëhen dashnorë shumë të mirë që nuk do t’i harroni lehtë. /Telegrafi/