Sfilatat e modës mund të na tregojnë se çfarë mund të jetë e nevojshme sezonin tjetër, por stili i rrugës është diçka që na bën të kuptojmë se çfarë po konsiderohet ‘cool’ për momentin.

Dhe, sipas pamjeve në Nju Jork, këpucët me ngjyra sikur lëkurë gjarpri janë më së shumti në trend për momentin.

Për fillim, ky dizajn kërkon vëmendje pa provuar fare shumë!

Përveç kësaj, dizajni gjendet në lloje të ndryshme të këpucëve – duke filluar nga ato më të shkurta, e deri te ato që janë të gjata deri në gjunjë.

Këpucët kombinohen shumë lehtë me rroba të ndryshme dhe ju japin një pamje shumë elegante.

Ndonëse gjarpërinjtë e vërtetë mund të jenë të frikshëm, ekspertët e modës ju premtojnë se nuk ka asgjë ë frikshme për këtë trend! /Telegrafi/