Ne patjetër kemi disa kokoshka, kemi rënë në shtrat dhe kemi ndezur një film festiv me shpresën që të ndiejmë gëzim sezonal.

Reklama

Por, të përdorim ato veshje klasike si frymëzim të? Kjo nuk na kishte ndodhur vërtet – deri në këtë vit.

Me festimet tona që duken pak më ndryshe dhe më të vogla se ato me të cilat jemi mësuar, ne jemi zotuar të vazhdojmë gjithçka kur bëhet fjalë për modën.

Pra, marrja e disa këshillave dhe hileve nga personazhet tanë të preferuar – ose kopjimi i plotë i pamjes së tyre të plotë – duket se bie në përputhje me qëndrimin tonë të ri.

Reklama

Edhe nëse këta filma janë tashmë dekada të vjetër, rrobat janë çuditërisht ende në trend dhe të blera në vitin 2020.

Reklama

Shikoni veshjet e filmave festiv që po rikrijojmë, sa më shpejt, edhe nëse i veshim vetëm nga komoditeti i shtëpisë sonë:

The Holiday

While You Were Sleeping

The Santa Clause

Elf

/Telegrafi/