Salloni Jeta Nails është i përkushtuar ndaj krijimtarisë në fushën e estetikës duke kombinuar profesionalizmin me cilësinë më të lartë ndaj shërbimit të klientëve.

Ky sallon është i specializuar dhe certifikuar nga ekspertë vendorë dhe ndërkombëtarë për rregullimin e thonjve dhe qerpikëve, shkruan Telegrafi.

Ekipi i Jeta Nails, nën udhëheqjen e Blerina Matit nga kompania ‘B Ideas’ që ofron strategji dhe ide për promovimin e biznesit, përgatiten një foto sesion kushtuar festës së 28 nëntorit.

Ndër tjerash, ekipi përgatiti edhe prapaskenat për të treguar dhe njoftuar më afër klientët me produktet dhe punën që bëhet aty.

Duke marrë parasysh përkushtimin që ka për cilësi dhe shërbime maksimale ndaj klientëve, është i vetmi sallon ku përdoren disa prej produkteve më të njohura botërore, siç janë Luxio GEL dhe produktet London LASH Pro.

Përndryshe, ndonëse deri vonë janë ofruar vetëm shërbimet e manikyrit dhe pedikyrit, së shpejti do të ofrohet edhe mbjellja dhe lakimi i qerpikëve për klientët.

Jeta Nails ka dëshmuar se është e përkushtuar që klientëve t’u sjell vazhdimisht produkte dhe aktivitete inovative.

Vlen të ceket se në realizimin e këtij aktiviteti kanë marrë pjesë:

Stafi i Jeta Nails: Jeta Lluka, Diellza Sokoli
Modelet: Melisa Berisha, Donjeta Bilalli, Fortesa Selmonmusaj
Grimi: Fjolla Dobroshi
Kamera: RTV Dukagjini
Fotografi: Berat Kabashi
Prodhuar nga:  B’ Ideas – Blerina Mati.

Për t’i parë më mirë produktet dhe punën e këtij salloni, ndiqni në Instagram ose kontaktoni përmes numrit: 049 77 00 66.

Veç kësaj, terminin tuaj mund ta rezervoni edhe online duke klikuar në ueb sajtin www.jetanails.com