Nëse dikush do të vërtetojë teorinë se çiftet që luajnë së bashku, qëndrojnë së bashku, janë Binjakët dhe Luani.

Së bashku, Binjakët e mprehtë të zodiakut dhe Luani i gjallë bëjnë një çift që të gjithëve u pëlqen të jenë pranë. Sharmi rinor i Binjakëve dhe personaliteti i ndritshëm i Luanit plotësojnë njëri-tjetrin aq mirë, saqë kushdo që i sheh së bashku do të mendojë se ata janë çifti i përsosur.

Por sa të përkryer përputhen ato? Pajtueshmëria e Binjakëve dhe Luanit tregon pse ky çift i shenjës së ajrit dhe zjarrit bëjnë një kombinim ideal.

“Një marrëdhënie Binjakë-Luan mund të përkufizohet si lozonjare, emocionuese dhe gazmore”, thotë astrologia Kristina Semos për Bustle. “Ata janë një ndeshje tepër e përputhshme, pasi Binjakët lulëzojnë në shumëllojshmëri dhe Luani në kreativitet dhe kënaqësi. Këta dy priren të kenë shumë mbivendosje”.

Pohimi i astrologëve: Të lindurit në këto dy shenja janë dashnorët më të mirë Pohimi i astrologëve: Të lindurit në këto dy shenja janë dashnorët më të mirë

Në përgjithësi, marrëdhëniet e zjarrit dhe shenjave të ajrit kanë tendencë të funksionojnë mirë, pasi ajri ushqen zjarrin. Sipas astrologes Leslie Hale, Luani i zjarrtë ka të bëjë me “shfaqjen dhe vëmendjen”, ndërsa Binjakët e ajrit janë të lumtur të eksplorojnë gjithçka që luani ka për të ofruar.

Luani mund të jetë aq i egër dhe kreativ sa të duan dhe Binjakët do ta inkurajojnë partnerin të shkëlqejë. Për Binjakët, të kesh një partner që është gjithmonë i gatshëm të shtyjë zarfin ose të provojë gjëra të reja është shumë e rëndësishme për ta. Në fund të fundit, Binjakët priren të mërziten shumë lehtë. Me Luanin, kjo nuk do të jetë problem. /Telegrafi/