0Shares

Apple ka deklaruar se do t’i prezantojë rezultatet e saj financiare më 23 janar 2013, ngjarje në të cilën do të merret vesh se si ka performuar kompania dhe disa nga produktet e saj gjatë muajve të fundit.

Në këtë ngjarje mediale, Apple do të jap detaje se sa iPhone 5 dhe iPad Mini ka shitur që nga lansimi i tyre në treg, dhe siç pritet, shifrat do të jenë mbresëlënëse.

Më herët gjatë vitit të kaluar, Apple kishte parashikues që vlera e shitjeve për tre muajt e parë të 2013-tës të arrijnë 52 miliardë dollarë, si dhe të hyrat për aksion të arrijnë në 11.75 dollarë.

Megjithatë, do të jetë interesante të shihet se çfarë të dhëna të tjera do të prezantojë Apple edhe për produktet dhe shërbimet tjera të kompanisë, duke përfshirë numrin e shkarkimeve në AppStore, versionet e mundshme të iOS, sqarime lidhur me thashethemet për iPhone 5S ose iPhone 6, dhe iOS 7. / Telegrafi /

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)