Midis Merkurit që hyn në periudhën e tij dramatike në prapavijë dhe një sezoni intensiv të eklipsit, klima astrologjike e majit ka qenë veçanërisht shkëmbore.

Por prisni që hëna e re e majit 2022 të mirëpresë perspektiva të reja dhe një mundësi për të aktualizuar qëllimet tuaja.

Duke mbërritur më 30 maj, hëna hyn në Binjakët e shumanshëm, duke na inkurajuar të shprehim nevojat tona dhe të vëmë në dyshim gjithçka.

Tetë dobësitë më të mëdha të shenjës së Demit, sipas një astrologu Tetë dobësitë më të mëdha të shenjës së Demit, sipas një astrologu

Dhe nëse jeni një nga shenjat e zodiakut më të prekura nga hëna e re e majit 2022, ky hënë do të ndihet më shumë si një shtysë për të eksploruar ide të reja dhe për të nisur projekte personale në vend që të simbolizojë një periudhë të tensionuar reflektimi.

Binjakët kanë të bëjnë me diversifikimin e aftësive tona dhe ata që ndiejnë më shumë energjinë e shenjës së ajrit të qetë janë në një vend të mrekullueshëm për të balancuar gjithçka me besim.

Vazhdoni të lexoni për të zbuluar nëse jeni një nga shenjat e zodiakut më të prekura nga hëna e re e majit 2022:

Dashi

Binjakët

Virgjëresha

/Telegrafi/