Helena Seger, bashkëshortja e Zlatan Ibrahimovicit, është bukuroshja suedeze të cilën opinioni e konsideron njërën ndër femrat më atraktive të sportistëve në botë

Në të kaluarën është marrë me manekinizëm, ndërsa më vonë ka vendosur të ndërrojë profesionin dhe të nisë biznesin vetjak.

Janë njohur në vitin 2002 në qytetin Malme, madje në mënyrën më të pazakonshme, transmeton Telegrafi.

View this post on Instagram

A post shared by @helenasegerfp on May 10, 2017 at 4:18pm PDT

„Kur e kam njohur Zlatanin, i ka pasur 21 vjet, ndërsa unë 32, kam pasur karrierë dhe pasuri dhe nuk më është nevojitur futbollisti që të më ushqejë”, ka thënë Seger një rast.

Ajo thekson që ka qenë e pavarur, ndërsa Zllatani madje nuk ka qenë tip i saj i meshkujve.

“Për herë të parë kur e kam parë, më kalë dalë para me “Ferarin” e tij para “Mercedesit” tim, kam vënë re hundën e tij të madhe dhe orën e artë në dorë. Nuk isha në humor të mirë dhe i bërtita atij. Mendoj se i pëlqeu ajo bërtitje”, ka thënë Seger në një rast.

Helena është një ndër personat më të famshëm në Suedi.

Rrallë do të keni rastin të lexoni ndonjë fjalë të keqe për të, kryesisht shumica thotë që është shumë elegante dhe fisnike, që kënaqet me jetën luksoze, por edhe që punon shumë. /Telegrafi/

View this post on Instagram

A post shared by @helenasegerfp on May 29, 2017 at 2:35pm PDT