Ashtu si shumica e trendeve të bukurisë, vetullat janë diçka që kalojnë nëpër faza të ndryshme.

Në vitet ’90, gjithçka kishte të bënte me vetullat e dobëta dhe të holla. Në kontrast të plotë, ardhja e viteve 2010 solli vetulla më të trasha dhe të mbuluara.

Sot, vetullat e trasha janë ende trendi më i popullarizuar – përveçse, në vend të formave të skalitura në mënyrë perfekte që kemi parë vitet e fundit, tani ka të bëjë me qimet e çrregullta.

Foto: Instagram

Pavarësisht nëse bëni petëzimin e vetullave ose vendosni vetullat lart, mund të jeni të prirur të mbushni çdo zonë të rrallë, por Hailey Bieber mund të ketë vendosur vetëm një trend krejtësisht të ri të vetullave.

Reklama

Kur mori pjesë në çmimet Elle “Women in Hollywood”, Hailey kishte pamjen e saj të zakonshme me shkëlqim dhe grim – e cila u frymëzua nga Julia Roberts, jo më pak – por në mënyrë freskuese ajo shkëlqeu me vetulla të rralla për këtë rast.

Reklama

Foto: Instagram

Artistja e grimit e Hailey, Mary Phillips, postoi një foto nga afër të grimit të Hailey-t, në të cilën mund të vlerësoni plotësisht vetullat e saj të rralla. /Telegrafi/

Foto: Instagram