0Shares

Nëse ju keni qenë duke pritur blerjen e një Pixel XL Google, lajmi i mirë është se ata janë më afër lansimit tani se ata kanë qenë ndonjëherë. Dhe nëse blini një nga Google Store, për një kohë të kufizuar (dhe “ndërsa furnizimet zgjasin”), do të merrni gjithashtu një altoparlant të lirë Google Home. Kjo është një vlerë prej $ 129 me çmimin e saj të zakonshëm, kështu që nëse ju keni qenë gjithashtu interes për këte produkt, kjo mund të jetë për ju.

Për të përfituar nga kjo marrëveshje, thjesht shkoni në Dyqanin e Google dhe shtoni të dy Pixel XL dhe Home në karrocën tuaj. Mbani në mend se nëse ktheni telefonin ju gjithashtu do të duhet të ktheni altoparlantin, në mënyrë që të lëshohet një rimbursim i plotë.

Por çfarë nëse doni Pixel më të vogël në vend të kësaj? E pra, Dyqani i Google nuk mund t’ju ndihmojë të merrni një shtëpi Google Home në atë rast, por Project Fi mund të jetë i mundur.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)