LAJMI I FUNDIT:

Gjërat që vetëm vajzat të cilat asnjëherë nuk vënë jelekë i kuptojnë

Gjërat që vetëm vajzat të cilat asnjëherë nuk vënë jelekë i kuptojnë
Getty Images

E dinë se çfarë ndjesie sjell liria e vërtetë

Reklama

Siç thonë edhe plotë vajza, nuk ka më mirë se sa të dilni në një ditë me diell, në bluzë pa manga dhe pa jelekë.

Freski e vërtetë!

Është e bezdisshme kur dikush të thotë se nuk keni vënë jelekë

Zakonisht kjo i bën femrat të ndjehen keq, por freskia dhe liria që e ndjejnë i bën të mos jua ndien! – transmeton Telegrafi.

Komentet e pashmangshme për thimtha

Po, ato janë thimthat e tyre dhe vajzat janë të vetëdijshme që mund të duken paksa.

Sidoqoftë, duhet të kuptoni që edhe vajzat e kanë këtë gjënë e quajtur “trup i njeriut”.

Kurseni më shumë para, pasi që nuk jeni duke shpenzuar për jelekë

Çdo para që do ta kishit shpenzuar duke blerë jelekë të ndryshme, tani e shpenzoni në gjëra tjera.

I mbani gjithmonë gjokset kur jeni duke vrapuar

Për shkak se nuk keni ndonjë “mbështetje”, duhet që vet t’i mbani gjokset gjatë kohës që vraponi.

Përderisa disa njerëz mund të mendojnë se kjo gjë është e bezdisshme, në fakt më shumë është argëtuese.

/Telegrafi/