Stilisti Jason Lee publikut në studion televizive ia ka shpjeguar se si kombinohet shamia në flokë

Frizurat e këtilla për pranverë dhe ditë të ngrohta janë tashmë me decenie në modë, transmeton Telegrafi.

Aktoret ikona Audrey Hepburn dhe Sophia Loren i kanë bërë të famshme në ekranin televiziv dhe i kanë inkorporuar në kulturën moderne dhe në stilin e femrave bashkëkohore.

Shikoni se si t’i “trajtoni flokët” dhe gjatësitë e ndryshme të shamive dhe shalleve.

Gjashtë frizurat e prezantuara mund t’i modifikoni apo në bazë të asaj që jeni mësuar të argëtoheni me interpretimet e disa nga pamjet, të cilat i keni parë në televizion, revista…

/Telegrafi/