Po ju paraqesim idetë më të mira trendi për stilizim flokësh: nga gërshetat e sheshta deri te ato të shprishura (të bujshme), me kaçurrela dhe të thurura

Edhe nëse jeni damë e cila vazhdimisht ndjek trendët, apo gjithmonë i mbani flokë klasike, me siguri këtë sezon do të jeni e kënaqur me numrin e madh të frizurave të cilat janë njësoj të bukura dhe romantike dhe që paraqesin zgjedhje të përsosur për ditën tuaj të madhe!

Në mënyrë që ta nxirrni në pah anën tuaj femërore dhe të arrini një dozë më të madhe të glamurit, po ju paraqesim 13 frizurat më të bukura të cilat mund t’ju shërbejnë për inspirim, transmeton Telegrafi.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12/Telegrafi/