Atletet këtë verë kanë zëvendësuar praktikisht çdo lloj këpucësh, andaj barten jo vetëm me funde dhe minifunde, por edhe me fustane me të cilat përshtaten edhe mbase ndonjë lloj këpucësh me taka

Prandaj po ju inkurajojmë që të vraponi pas këtij trendi praktik, sepse dominimi i tij sapo ka filluar, transmeton Telegrafi.

Ndonëse duket e pabesueshme, atletet vërtet përshtaten shkëlqyeshëm me të gjitha llojet e fustaneve verore, si me fustane të shkurtra me printe lulesh dhe me vija, ashtu edhe me fustanet e gjata të cilat kryesisht i bartim me sandale japoneze.

Ndonëse nuk duhet lënë anash as veshjet solemne siç janë fustanet seksi me shpinë të hapur, por edhe fustanet e shkurtra ngjyrë të zezë.

New York, NY - Swedish babe Elsa Hosk, who is the prototypical Victoria’s Secret Angel: blond, bubbly, and seemingly born to wear the brand’s sultry lingerie, steps out in NYC as she buys cigarettes at 7/11. Looking cute as usual, she wore a red patterned romper showing off her long legs and white sneakers. August 4, 2015, Image: 254750916, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Elsa Hosk

139970, Gigi Hadid seen out and about in Soho with friends. New York, New York - Saturday July 11, 2015., Image: 252595658, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news

Gigi Hadid

141744, Alexa Chung seen taking a stroll out in SoHo, NYC. New York, New York - Monday August 31, 2015., Image: 256948801, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news

Alexa Chung

New York, NY - Singer Rihanna and her entourage seen exiting her apt. building in Manhattan as they head out to Queens for a photo shoot. RiRi wore a pin striped maxi strapless dress with a navy blue cap and pale yellow sneakers. May 27, 2016, Image: 287260087, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Rihanna

Kendall Jenner stops by Barney's for some retail therapy. The model wore a black monochrome look with white sneakers. The Victoria's Secret show aired on December 8. Kendall got to walk the Victoria's Secret runway for the first time with friend Gigi Hadid and father Caitlyn watching from the audience., Image: 269022583, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Kendall Jenner