Si e bëjnë këtë damat me stil në Instagram?

Trend i fundeve dhe i fustaneve me rrudha nga vera e kaluar nuk po del nga moda, mirëpo ajo që kohë pas kohe dielli na ik, nuk do të thotë që duhet të heqim dorë nga kjo rrobë fenomenale! – transmeton Telegrafi.

Këto funde përshtaten pothuajse me çdo stil, mund t’i bartni edhe si pjesë e kombinimeve të veshjeve elegante, por edhe kur dëshironi të nxirrni në pah veshjen e rehatshme.

Në vazhdim shikoni disa propozime se si i bëjnë këto kombinime damat…

/Telegrafi/