Kombinimi i gërshetit, gërshetit në majë të kokës me karfica të vendosura në mënyrë të pazakontë, rreth efektiv – shikoni dhjetë ide të shkëlqyeshme për frizurë solemne!

Karficat, zinxhirët, inxhitë… ide se si frizurën e thjeshtë ta zbukuroni në mënyrë efektive, transmeton Telegrafi..

1. Flokët e lyera anash

View this post on Instagram

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts) on Oct 15, 2019 at 9:34am PDT

2. Flokët e ngritura dhe të shprishura

View this post on Instagram

A post shared by N A T A L I E A N N E (@natalieannehair) on Oct 3, 2019 at 4:07pm PDT

3. Gërshet me zinxhir të argjendtë

View this post on Instagram

A post shared by N A T A L I E A N N E (@natalieannehair) on Dec 11, 2019 at 2:13pm PST

4. Kaçurrelat hollwoodiane, me shumë stoli artificiale

View this post on Instagram

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts) on Dec 22, 2019 at 3:31pm PST

5. Lule të vogla diskrete dhe kombinimi i gërshetit me gërshetin në majë të kokës

View this post on Instagram

A post shared by N A T A L I E A N N E (@natalieannehair) on Dec 5, 2019 at 2:18pm PST

6. Gërsheti i lartë në majë të kokës me karfica zbukuruese

View this post on Instagram

A post shared by N A T A L I E A N N E (@natalieannehair) on Dec 22, 2019 at 1:58pm PST

7. Rreth nga inxhitë

View this post on Instagram

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts) on Dec 7, 2019 at 5:05pm PST

8. Gërsheti me rrezik të ulët

View this post on Instagram

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts) on Dec 10, 2019 at 7:00pm PST

9. Një stoli mbresëlënëse në flokë

View this post on Instagram

A post shared by N A T A L I E A N N E (@natalieannehair) on Oct 4, 2019 at 4:29am PDT

10. Gërsheti i lartë me shumë karfica prapa

View this post on Instagram

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts) on Sep 24, 2019 at 12:04pm PDT

/Telegrafi/