Është lehtë të përcktohemi për pushime shumë kohë më herët. Por, nëse vendimin e keni lënë për shpejt, nuk ka problem.

Festa e Kurban Bajramit mund t’iu gjejë në Antalya në një prej resorteve luksoze me familjen.

MAX Travel ka menduar për ju duke ofruar mundësi ultimative të kalimit të pushimeve për 499 euro dhe të festimit të Bajramit në Antalya.

Kaloni pushimet në një nga resortet më poshtë, që i ofron MAX Travel, ku përfshihen paketat më të mira turistike me çmim tejet të volitshëm.

Resortet dhe çmimet për nisje më 11 gusht:

ARMAS PRESIGE – 499- EUR

AZUR RESORT – 529 – EUR

GALERI RESORT – 569- EUR

SIDE LA GRANDE – 579 – EUR

DIAMOND HILL – 579 – EUR

SUNMELIA – 599 – EUR

NASHIRA RESORT – 769 – EUR

EFTALIA ISLAND – 759 – EUR

Të Përfshira:
Fluturim me – Turkish Airlines – direkt
Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya- Prishtinë
Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
Akomodimi: 7 netë
Shërbimi sipas Konceptit All Inclusive apo UAI
Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
Të gjitha taksat

Për rezervime kontaktoni në numrat:
+383 38 754 754
+383 49 754 754
+383 49 754 754 (viber)

artikull i sponsorizuar