Në Kinë, femër e bukur nuk është vetëm ajo që ka pamje të mirë fizike.

Kultura e lashtë kineze thotë se trupi dhe shpirti janë të pandashëm, ndërkaq pamja fizike është vetëm një prej karakteristikave të bukurisë, transmeton Telegrafi.

Hobit, harmonia shpirtërore dhe vet-përmbushja janë gjërat që kanë rëndësi.

Pavarësisht traditave të lashta, femrat 40-vjeçare kineze vërtet se duken si vajza 20-vjeçare, shkruan Bright Side.

Por, si e bëjnë këtë?

Më poshtë ju sjellim disa këshilla të atyre femrave se si mund të dukeni gjithmonë si 25-vjeçare.

– Pini më shumë ujë

– Kaloni më pak kohë në diell

– Çaji është pija e tyre e preferuar

– E planifikojnë ditën

– I shmangin ëmbëlsirat me shumë kalori

– Algat e detit janë prej ushqimeve të tyre të preferuara

– Nuk zemërohen, por janë të relaksuara

– Ato përdorin produkte për bukuri që kanë komponentë natyralë

– Akupresura në këmbë është pjesë esenciale e rutinës së tyre

– I bëjnë masazh fytyrës çdo ditë. /Telegrafi/