LAJMI I FUNDIT:

Evapify me ofertë fantastike për BLACK FRIDAY

Evapify me ofertë fantastike për BLACK FRIDAY

24 Nëntori sjell Oferta fantastike në të gjitha pikat e shitjes EVAPIFY, ku të gjitha produktet do të jenë 1+1 FALAS. Pra, ju mund të zgjedhni deri në 3 produkte për një ditë nga brendet tuaja të preferuara CRYSTAL, GEEK BAR dhe HYPPE dhe t’I përfitoni edhe 3 produkte të tjera FALAS.

Ofertat e Black Friday do të vazhdojnë deri me datë 30 Nëntor. Çdo ditë do të jetë e destinuar për një ofertë të veçantë:

24 Nëntor- 1+1 falas,

25 Nëntor- 2+1 falas

26 Nëntor- 3+1 falas

27 Nëntor- 4+1 falas dhe 28-30 Nëntor 5+1 falas.

Ofertat e Evapify do të mund t’i përfitoni duke I vizituar fizikisht pikat e tyre të shitjes në tërë Kosovën dhe online https://evapify-ks.com/category

Ku ndodhen pikat e Evapify?

-Evapify Prishtina Mall, Kati 2

-Evapify Albi Mall, Kati 0

-Evapify Royal Mall, Kati 0

-Evapify Prishtina Boutique, përballë stacionit policor 92

-Evapify Lakrishtë, përballë bulevardit Bill Clinton

-Evapify Village Shopping & Fun- Ferizaj

-Evapify Galeria Mall, Kati 0- Prizren

-Evapify Gjakove, Rr. Yjet e Erenikut

-Evapify Peje Boutique, Rr.Xhevat Begolli, (afer Hotel Benelux)

-Evapify Peje American Retail Park

-Evapify Mitrovica Mall

Evapify Albanica Mall

Evapify Drenas American Retail Park

Në trend Ekonomi

Më shumë
Nga 6 shkurti, konsumatorët kanë të drejtë t'i shkëpusin kontratat me operatorët kabllorë që ndryshojnë kushtet e saj

Nga 6 shkurti, konsumatorët kanë të drejtë t'i shkëpusin kontratat me operatorët kabllorë që ndryshojnë kushtet e saj

Ekonomi
Nga Kosova në Bazel - rruga e Leos drejt suksesit si stilist i flokëve

Nga Kosova në Bazel - rruga e Leos drejt suksesit si stilist i flokëve

Leovee Hairartist
Delegacioni i bizneseve kosovare promovon Kosovën në Edicionin e 9-të të “Promote

Delegacioni i bizneseve kosovare promovon Kosovën në Edicionin e 9-të të “Promote" në Yaounde, Kamerun

Ekonomi
Programi EDP – Ndikimi i profesionistëve të diasporës në forcimin e kapaciteteve lokale

Programi EDP – Ndikimi i profesionistëve të diasporës në forcimin e kapaciteteve lokale

GERMIN
Nga Ballkani drejt Europës - rritja e shpejtë dhe suksesi i Sachpizza & Sachcaffé

Nga Ballkani drejt Europës - rritja e shpejtë dhe suksesi i Sachpizza & Sachcaffé

Sachcaffé
Fillo rrugën tuaj profesionale - konkurset e fundit në Telegrafi Jobs!

Fillo rrugën tuaj profesionale - konkurset e fundit në Telegrafi Jobs!

Telegrafi Jobs
Kalo në kategori