LAJMI I FUNDIT:

A është kjo ideja më e çuditshme që Apple ka pasur deri më tani?

A është kjo ideja më e çuditshme që Apple ka pasur deri më tani?

Apple ka pasur shumë eksperimente të çuditshme gjatë viteve, por ende nuk kanë dalë me një ide kaq të pazakontë.

Në veçanti, është një patentë që do të përfshinte një tastierë MacBook dhe një çelës që ndodhet në të, dhe mund të ndahet nëse është e nevojshme.


Ky çelës mund të përdoret si një mi jashtëzakonisht i vogël dhe ndoshta nuk do të ishte më i madh se butoni “Shift” në një tastierë.

Miu në miniaturë, sugjeron patenta, mund të vendoset brenda kutisë së tastierës ose pranë butonave të tjerë, përcjell Telegrafi.

Në rastin e fundit, ai do të funksionojë si çdo buton tjetër, vëren Apple, dhe kur hiqet, do të funksionojë si një mi, që do të thotë se duhet të ketë një bateri dhe të jetë në gjendje të “dijë se ku është” në mënyrë që të mund ta kontrolloni rreth ekran .

E gjithë kjo duket si e tepërt për një mi kaq të vogël, kështu që Apple thotë se më shumë butona mund të grumbullohen në një vend, dhe më pas të përdoren si mi , por edhe kjo lë shumë pyetje.

Bateria, madhësia dhe forma, këto janë të gjitha çështje që do të thotë se ndoshta nuk do të mund ta përdorni këtë mi “të shkëputshëm” për një kohë të gjatë, kështu që duhet të pyesim veten se cili është qëllimi i gjithë përpjekjes.

Sigurisht, është ende vetëm një patentë, kështu që është plotësisht e mundur që Apple të heqë dorë dhe kjo të mos dalë kurrë në publik. Duke pasur parasysh disa vendime mjaft të diskutueshme të projektimit në vitet e fundit, megjithatë, gjithçka është ende e mundur. /Telegrafi/