0Shares

Kur është fjala për filmat pornografik të zakonshëm, ata paraqesin problem tek gratë. Kjo për shkak se ende konsiderohet e “pazakonshme” për femrat të shikojnë kësi filma.

Ka shumë debate rreth kësaj teme, ku disa thonë se paragjykimi i tillë i objektivizon femrat, e pala tjetër e kundërshton këtë akuzë. Pra, shumë njerëz hale janë në dyshime nëse është e mundur të jeni feminist i dedikuar pas fuqizimit të grave dhe prapë të jeni në gjendje të shikoni një femër duke e aktruar një orgazëm, transmeton Telegrafi.

1

Sidoqoftë, a ndjehemi të gjithë të befasuar kur e kuptojmë se shumica e femrave nuk shikojnë filma pornografik heteroseksual të dedikuar për meshkuj? Hmm, jo!

Por, gjëja më interesante rreth kësaj është lloji i filmave pornografik të cilin po e shikojnë femrat.

Sipas një studimi të fundit nga Pornhub dhe Buzzfeed, femrat kanë 132 për qind prirje më shumë se meshkujt për të shikuar filma pornografik me lesbike. Ky lloj i filmave është kategori e famshme që shikohet nga femra, e që pasohet edhe nga filmat pornografik me meshkujt gej. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)