Tani që po afrohemi sezonës së pranverës, fillojnë edhe renovimet në shtëpi dhe padyshim Lutian Home është qendra ku mund të bëni zgjedhje për pllaka dhe sanitari sipas mundësive tuaj buxhetore duke filluar nga më ekonomiket e deri më ekstravagantet për shijen tuaj.

Për shkak se pllakat janë të qëndrueshme dhe mirëmbajtja e tyre është e lehtë, ato janë zgjedhje e shkëlqyeshme për shtëpinë tuaj. Pllakat kane disa karakteristika te veçanta si opsionet e shumta në bazë të ngjyrave, stileve, formave, etj.

Por, një prej veçorive kryesore të dyshimeve me pllaka qëndron te mirëmbajtja.

Ekspertët tregojnë se dyshemetë me pllaka janë më të lehtat për t’i pastruar – duke filluar nga tualetet e deri te dhomat e ndejës.

Thënë më thjesht, shtrimi i dyshemesë me pllaka është zgjidhje ideale për shtëpinë tuaj sepse është opsioni më i qëndrueshëm, më elegant dhe më i lehti për ta mirëmbajtur.

Lutian Home është qendra më moderne e qeramikës dhe sanitarisë në Kosovë, me një hapësirë gjigante ku mund të gjeni një gamë jashtëzakonisht të gjerë dhe të teknologjisë së fundit të produkteve hidrosanitare.

Në këtë qendër ju mund të mësoni hollësisht se cili lloj i pllakave përshtatet më së miri në shtëpinë tuaj dhe t’i gjeni produktet më të përshtatshme me një çmim të volitshëm.

Për më shumë informacione, kontaktoni Lutian Home në:

Facebook: Lutian Home

Nr. Tel: +383 46 123 900

Ueb sajt: http://www.lutianhome.com/