Pandemia e coronavirusit ka vendosur në pritje shumë shfaqje të çmimeve, por Billboard Music Awards 2020 u mbajt!

Reklama

Të mërkurën, 14 Tetor, ngjarja e 30-të vjetore u zhvillua në teatrin Dolby në Los Angeles – dhe u prezantuan shumë veshje të mahnitshme!

Për të tretin vit radhazi, Kelly Clarkson drejtoi shfaqjen e shumë pritur. “Unë jam e lumtur që jam përsëri me familjen time Billboard”, tha ajo në një deklaratë.

Lista e fituesve në "Billboard Music Awards 2020" Lista e fituesve në "Billboard Music Awards 2020"

Pasi u shty në prill për shkak të pandemisë COVID-19, data e re u njoftua në gusht.

Më poshtë gjeni veshjet më të bukura nga ceremonia e ndarjes së çmimeve:

Reklama

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Reklama

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

/Telegrafi/