Sa herë që shohim një pamje të veshjeve të Kate Middleton, bota menjëherë dëshiron ta kopjojë pamjen e saj.

Dhe ndërsa përpiqemi të marrim pantallonat e saj të sakta nga Zara ose të gjejmë një imitim të përafërt të veshjeve të saj më të mira, vetë zgjedhjet e modës së Middletonit duket se frymëzohen nga një anëtar tjetër i familjes mbretërore: Princesha e ndjerë Diana, transmeton Telegrafi.

Ja disa nga veshjet që Kate rikrijoi nga princesha Diana:

 

/Telegrafi/