Një nga gjërat më të bukura të pranverës janë ngjyrat pranverore pastel që duken jashtëzakonisht të këndshme.

Ka disa persona që nuk e pëlqejnë fare pranverën si stinë, por nuk mund t’i rezistojnë dashurisë për ngjyra pastel.

Tani që kemi hyrë në javën e dytë të marsit dhe pranvera është në thelb këtu, është koha të ndërroni manikyrin tuaj të kuq të thellë dhe të kaltër për një dizajn më të hareshëm.

Nga modelet me ngjyra të ndryshme te dizajnet me lule, ka disa ide të ndryshme që mund t’i përdorni për inspirim.

Disa nga këto ide të lezetshme i gjeni më poshtë:

/Telegrafi/