Kryeministri Edi Rama ka qenë ditën e sotme në Durrës ku ka qenë duke inspektuar fazën e parë të rindërtimit për të rikthyer në shtëpi të prekurit nga tërmeti.

Rama ka parë disa të rinj në kafene dhe ka pasur një bisedë të shkurtër me ta.

Rama: Çuna, mirë?

Djemtë: Përshëndetje!

Rama: S’keni punë, ë? Pa punë? Po hajde pra puno këtu.

Djali: Ndërtim?

Rama: Po pse ça do ti, do të punosh doganier?

Djali: Po, kam mbaru shkollën.

Rama: A ke mbaru shkollën, aaaaa… /tch/