Po kërkoni të shpëtoni nga bluzat e punës? Mashtrimi i ri, i preferuar i punës fleksibil përfshin shfaqjen e një gjerdani  nën këmishën tuaj standarde, për një efekt të menjëhershëm energjik

Shikoni tek Gucci për gjerdanin dramatik, dhe Joseph ose Frankie Shop për bluzën jo aq të thjeshtë. Të gjitha garantojnë elegancë delikate, të vlerësuar për javën e punës.

Më poshtë gjeni kombinimet më të bukura:

/Telegafi/