Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Salih Zyba, ka ndarë disa kujtime të veçanta me ish-kolegun e tij deputet Adem Mikullovci, i cili vdiq sot në moshën 81-vjeçare.

Përmes një postimi në Facebook, Zyba ka publikuar disa vizatime që Mikullovci i bënte gjatë seancave të Kuvendit ku edhe vet aktori i madh ishte pjesë.

“Përmes disa fotografive nga vizatimet e çastit të shokut të bankës Adem Mikullovci, në Legjislaturën e VI në Kuvend, kujtojmë dhe nderojmë kontributin e tij jetësorë”, ka shkruar Zyba. /Telegrafi/