Tani është pothuajse koha: PS5 dhe Xbox Series X më në fund do të jenë në dispozicion të publikut të gjerë më vonë këtë vit.

PS5 është fshehur në fshehtësi për kaq kohë, ne ishte e vështirë të merrej ndonjë informacion në lidhje me të, transmeton Telegrafi.

Sidoqoftë, pak nga pak, Sony ka zbuluar sekretet e tij të PS5. Sony zbuloi DualSense, një kontrollues të gjeneratës së ardhshme me karakteristika të përparuara.

Duke thënë më parë se nuk do të ketë PS5 para majit të vitit 2020, Sony tani ka konfirmuar që PlayStation 5 do të arrijë në nëntor ose dhjetor të vitit 2020.

Një rrjedhje e fundit që pretendonte se PS5 po vinte në tetor të vitit 2020 u rrëzua shpejt nga Sony.

Dhe Sony tashmë ka zbuluar edhe çmimin e PS5. Ai do të kushtojë 499 dollarë në SHBA dhe po ashtu i njëjti çmim pritet të jetë edhe për Evropën. /Telegrafi/