Kompania e taksive City Taxi, e cila për inovacionin e saj dhe lehtësinë për të porositur taksi përmes aplikacionit, ka njoftuar se është duke e shtuar numrin e taksive.

City Taxi po kërkon gjithsej 5 shoferë të ri t’iu bashkohen ekipit të tyre, të cilët mjaftojnë të kenë patentë të shoferit dhe vullnet për të punuar.

Përndryshe kjo kompani karakterizohet nga kushtet e mira të punëtorëve, ku rroga nuk është fikse, por vetëm me bonuse dhe shoferi fiton aq para sa punon!

Të gjithë të interesuarit duhet të lajmërohen përmes numrave të telefonit:

044 555 115
045 121 002