Çfarë do të vishni në fundjavë? Zgjidhja është këtu!

Në mëngjes, në drekë apo në darkë. Kombinimet e mëposhtme do ju nxjerrin faqebardhë në çdo orë të ditës.

Fundjavat janë burimi i gëzimit dhe kënaqësisë, ndaj zgjidhni veshje që pasqyrojnë mbi ju çlodhjen dhe humorin e mirë.

Fustan maksi + çizme me takë të trashë, çantë lëkurë

Fund maksi ose midi + pulovër + çizme deri tek kyçi të sheshta

Pulovër golf+ xhinse + çizme me modele të ndryshme

Xhinse + poncho + kapelë

Bluzë të bardhë + fund ose xhinse me shtat të lartë + xhaketë

Xhinse të ngushta + këmishë të futur nga brenda

Xhinse ose pantallona në vijë të drejtë + një bluzë të thjeshtë + xhaketë e gjatë + çizme të sheshta

Fund me pala + bluzë njëngjyrëshe + xhaketë lëkure + këpucë me takë në ngjyrë të theksuar

Xhinse këmbanë me shtat të lartë 

Pantallona të zeza + bluzë e bardhë + këpucë të mbyllura + pelerinë e gjatë

Kriza në Ukrainë