Britney Spears po përqafon disa ndryshime të mëdha.

Pas martesës së saj me Sam Asghari më 9 qershor, ylli i popit dhe bashkëshorti u transferuan në një shtëpi të re – dhe tani, ajo po ndryshon flokët.

“Preva të gjitha flokët shkurt dhe burri im sapo më bëri një biftek… jeta është e mirë”, shkroi Spears në Instagram të mërkurën, duke pozuar me bikini të kaltra, rozë dhe të verdha në pishinën e saj të re.


40-vjeçarja ndau gjithashtu përditësime për jetën e saj bashkëshortore me 28-vjeçarin, duke shkruar: “Nuk kam qenë ende në muajin e mjaltit … u martova dhe u transferova në një shtëpi të re në të njëjtën kohë… nuk gjëja më e zgjuar për të bërë”.

Si kusht paramartesor, Sam Asghari nuk do të marrë asnjë nga pasuria miliona dollarëshe e Britney Spears Si kusht paramartesor, Sam Asghari nuk do të marrë asnjë nga pasuria miliona dollarëshe e Britney Spears

Spears shtoi se është “shumë e çuditshme” të zgjohesh aty ku “çdo gjë është e re”, por siguroi ndjekësit e saj: “Ndryshimi është kaq i mirë”.

Postimi shënon një rikthim në Instagram për yllin, e cila fshiu përkohësisht llogarinë e saj pas martesës së saj. /Telegrafi/