Ekzistojnë shumë mite rreth dashurisë së vërtetë

Njerëzit janë të prirur për t’i besuar pa e ditur se pas secilit mit nuk fshihet asgjë veçse një gënjeshtër e madhe.

Njerëzit e kundërt tërhiqen

Kjo nuk është e vërtetë. Përgjithësisht njerëzit e kundërt janë interesantë për njëri- tjetrin por jo domosdoshmërisht tërheqës.

Ti mund ta ndryshosh atë

Nëse po prisni që ai apo ajo të ndryshojë na vjen keq t’ju themi se po lodheni kot. Mund të kalojë një jetë dhe përsëri njeriu i njëjtë do të mbetet ai që keni njohur në fillim, shkruan Anabel.

Shpirti binjak është punë fati

Në vend që të kërkohet shpirti binjak është mirë që të krijohet. Nëse në një marrëdhënie njëri përpiqet të bëhet shpirti binjak i tjetrit dhe anasjelltas, kjo çështje është e zgjidhur.

Romanca ka një datë skadence

Thuhet se pas martese vjen një pikë në të cilën romanca vdes. Kjo nuk është e vërtetë. Thjeshtë përpiquni ta mbani gjithmonë të ndezur dhe të gjallë romancën edhe pas martese dhe do të provoni se ky mit është thjeshtë i gabuar. /Telegrafi/