0Shares

Bëhet fjalë për një video që flet shumë për lidhjen e mrekullueshme mes baballarëve dhe fëmijëve.

Babai i kësaj vogëlusheje, pasi mësoi se do të duhej të largohej në ushtri për tetë muaj, i ndërtoi asaj një arush pellushi, i cili “fliste”, me zërin e tij të regjistruar.

Emri i vogëlushes është Pia. E ëma premtoi që do ia jepte, një muaj pas largimit të babait. Shihni reagimin e pabesueshëm të vogëlushes Pia.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)