LAJMI I FUNDIT:

Arianit Koci paralajmëron vizita në Japoni e Afganistan, teston fillimisht internetin e 99esim.com në Greqi

Arianit Koci paralajmëron vizita në Japoni e Afganistan, teston fillimisht internetin e 99esim.com në Greqi

Avokati i njohur Arianit Koci ka bërë një publikim ndryshe nga zakonisht në rrjetin social në Facebook.

I njohur për udhëtimet e tij të shumta nëpër botë, ku madje ka ndodhur edhe që të ketë tregime interesante, një nga vështirësitë e tij të zakonshme ka qenë qasja në internet.

Duket se këtë shqetësim tashmë avokati Arianit Koci e ka zgjidhur.

Me anë të një video në Facebook nga Greqia, ai tha se po teston eSIM digjital nga 99esim.com, të cilën e cilësoi si platformë inovative të telekomunikimit.

Shkrimi i plotë i Arianit Kocit dhe video:

Falë kompanisë kosovare inovative të telekomunikacionit 99esim.com, tani krejt botën e kam në shuplakë të dorës.

E sim kartela e tyre instalohet për 30 sekonda në telefon, dhe internet ke në tërë rruzullin tokësor.

Dokumentet elektronike, videot, fotot dhe komunikimi përmes Viber, whatsApp, FB dhe rrjeteve të tjera sociale, po funksionon pa asnjë të metë. 4 dhe 5g.

Tani e tutje, kudo që jam me aventurat e mija nëpër botë, kam çasje. Secili mundet me më kontaktu, madje edhe kur të shkoj në Afganistan.

Natyrisht, përveç atyre që nuk dua t’i lajmërohem… ?

Para aventurës së rradhës në Japoni, kam ardhur ta testoj internetin në Greqi. Lidhja është fantastike.

E Merita ka ardhë për punët e veta.

Grekët i çmojnë shumë kreacionet e saja!