0Shares

Apple ka njoftuar se prej datës 1 mars do ta ndërpres shitjen e kompjuterëve të Mac Pro në Evropë, për shkak të kërkesave të rregullatorit evropian të cilat hyjnë në fuqi prej të njëjtës datë.

Sipas njoftimit, ky vendim do t’i afektojë të gjitha shtetet evropiane si dhe vendet tjera kandidate të BE-së, duke përfshirë Zvicrrën, Norvegjinë, Islandën dhe vendet tjera të cilat aspirojnë të hyjnë në BE.

Me sa duket, kompjuteri i Apple, Mac Pro nuk i përmbush kërkesat e rregullatorit evropian, dhe prodhuesi amerikan nuk ka dhënë detaje nëse planifikon ti ndryshojë kompjuterët e saj për t’i plotësuar rregullat evropiane. / Telegrafi /

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)