Spitali Anaderm është pa dyshim spitali më special për Kirurgjinë Estetike.

Të gjitha ndërhyrjet estetike bëhen në mbikqyrja të mjekut me renome nga Turqia, Sukru Yazar.

Për më shumë detaje kontaktoni në numrat e telefonit: 045707744 dhe 044300298

Yazar ndryshe konsiderohet prej ekspertëve më të mëdhenj të Kirurgjisë Plastike.

Me këtë rast Spitali Anadermi të premtën, të shtunën dhe të dielën ofron zbritje prej 20% në kuadër të Black Friday dhe festat e fundvitit.

Për më shumë detaje kontaktoni në numrat e telefonit:
045707744
044300298

Për më shumë detaje kontaktoni në numrat e telefonit: 045707744 dhe 044300298

Për më shumë detaje kontaktoni në numrat e telefonit: 045707744 dhe 044300298

Artikull i sponsoruar